Inleiding

W. & W. vastgoed b.v. is opgezet door twee aandeelhouders, die tot doel hadden het exploiteren van hoogwaardig onroerendgoed. Ir. Marcel Warmerdam, architect van beroep, is in 1991 aandeelhouder geworden.
W. & W. vastgoed b.v. bestaat sinds maart 1975.

W. & W. vastgoed b.v. te Tegelen heeft een industrieterrein van ca 4 Ha. Dit is middels een herstructurering en revitalisatie zodanig opgezet dat het modern geëquipeerd is. Een goede bereikbaarheid is gewaarborgd door de gunstige ligging ten opzichte van het tracé van de autosnelweg A73. De A74 zal binnen enkele jaren gereed zijn. Het industrieterrein is via deze aansluiting goed bereikbaar.

Als gevolg van de voorspoedige economische ontwikkeling in de regio is goed ontsloten industriegrond, een schaars goed geworden. Daarbij komt dat veel bedrijven die zich nieuw willen vestigen niet meer geïnteresseerd zijn in het verwerven van een stuk grond en het zelf ontwikkelen van hun huisvesting. Veel bedrijven houden zich strikt aan hun Core-businessstrategie en begeven zich op de markt van projectontwikkelaars om aan hun huisvestingswensen te kunnen voldoen.

 
W.&W. vastgoed b.v. | Kaldenkerkerweg 75 | 5932 CT Tegelen | Tel.: +31(0)77-3738392 | mail ww-vastgoed@home.nl